Det som gir glede

å se et annet meneske

Det som gir meg glede er å møte ærlige mennesker. Mennesker som nyter livet, og som er folk på jakt etter å oppdage seg selv steg for steg. Mennesker som lever, vakre mennesker med et åpent hjerte, mennesker som ser livet som en gave. Det faktiske viktigste er at det er folk som inspirerer med sine lidenskapelige måter å snakke og være på. Folk som tror på det de gjør, folk som har erfaring som vi kan lære av.


Over tid har jeg lært at du trenger ikke være kjent, ikke nødvendigvis å være en stjerne for å inspirere andre, du trenger bare leve etter hva du sier og hva du tror på for å finne din lidenskap, som er kjærlighet. Disse menneskene kan være hvem som helst: det kan være en slektning, en nabo, et barn jeg møter nede i gata. Det kan være oss alle.
Disse menneskene inspirerer oss, og med deres hjelp innser vi at det er aldri for sent å begynne på nytt, å gi oppmerksomhet til en lidenskap, en drøm, vi gir den ny oppmerksomhet å den bevege seg mot det som kaller på oss, av oss, av sjel, av vår egen Være som er essensen i vår eksistens.


Tom-Atle

 

Design og publiseringsløsning: Grieg Medialog AS