Behandlingsformer

HappyMind.no er et profesjonelt firma for deg som ønsker og vil forandre deg. Vi tilbyr ulike metoder for å kunne hjelpe mennesker til å frigjøre seg fra fortiden og fra det som begrenser dem i livet. Vi arbeider med verktøy som Coaching, Tapping - FasterEFT & Mats Uldal Tankefeltteknikker - som er enkle og svært effektive teknikker og som kan skape store endringer i menneskers liv.

Tapping

Tapping kaller vi det når vi trykker/tapper med en finger eller to på utvalgte energi-punkter på kroppen. Disse punktene er de samme som på merdianene vi bruker i akupunktur.

Les mer…

Hvorfor få denne type behandling

Hvorfor anbefalere eg deg å prøve dette?

Les mer…

Faster EFT

Faster EFT lærer deg hvordan du bevisst kan endre det ubevisste sinn, forvandle kroppen din og forbedre din emosjonelle helse på en enkel måte.

Les mer…

Hva er Tankefeltteknikker

Denne teorien brukes sammen med kunnskapen om at kroppen vår inneholder energibaner. På alle frekvenser kan det oppstå feil, som på en radio som skurrer. Angst, fobier og depresjoner ser ut til å være frekvensfeil som har oppstått i noen av svingningene i tankefeltet. TFT, EFT eller Faster EFT er gode metoder for å korrigere dette.

Les mer…

It is All about you

Who are you really talking about?

Les mer…

Fysikalsk aromaterapi

Ein behandling som kombinerer klassisk massasje, aromaterapi, akupressur og lett soneterapi. Eteriske oljar blir tilpassa kvar enkelt sine behov. Vi er så heldig å har fått til et samarbeid med en terapeut som kan utføre denne type behandling.

Les mer…

Lymfedrenasje med Vakuum

Lymfedrenasje med vakuum er en behandlingen for ”storrengjøring” av hele kroppen. Lymfesystemet i kroppen vår ivaretar mange viktige funksjoner og er en viktig del av immunforsvaret vårt. Lymfesystemet regulerer blant annet væskebalansen og frakter de hvite blodlegemene (lymfosyttene) rundt om i kroppen. De hvite blodlegemene er avgjørende for immunforsvaret ettersom de bekjemper virus og bakterier som har kommet seg forbi det ytre immunforsvaret.

Les mer…

Fakta & forskning

Litt info om forskning på dette feltet. Energipsykologi.

Les mer…

Design og publiseringsløsning: Grieg Medialog AS