Lymfedrenasje med Vakuum

Lymfedrenasje med vakuum er en behandlingen for ”storrengjøring” av hele kroppen. Lymfesystemet i kroppen vår ivaretar mange viktige funksjoner og er en viktig del av immunforsvaret vårt. Lymfesystemet regulerer blant annet væskebalansen og frakter de hvite blodlegemene (lymfosyttene) rundt om i kroppen. De hvite blodlegemene er avgjørende for immunforsvaret ettersom de bekjemper virus og bakterier som har kommet seg forbi det ytre immunforsvaret.

Vi tilbyr nå Lymfedrenasje med vakuum.

Ring nå  å bestil en Prøvetime til Halvpris.

 

Lymfedrenasje aktiverer lymfesystemet og er en massasje av lymfegangene. Lymfedrenasje er en behandling som går grundig til verks, og setter blant annet i gang flere renselsesprosesser i kroppen. Behandlingen går ut på at terapeuten bruker lette pulserende trykk med hendene for å stimulere lymfesystemet.

 

 

Lymfedrenasje med vakuum sies å være en mer effektiv metode, og omtales som en ”storrengjøring” av kroppen. Vakuumbehandlingen utføres med vakuumkopper som er tilkoblet et sug. Før koppene plasseres på kroppen (langs lymfebanene), smøres det aktuelle området inn med olje, slik at det blir enklere å dra vakuumglasset rundt. Vakuumet stimulerer lymfesystemet og skaper et undertrykk som blant annet bidrar til økt blodsirkulasjon. Utskillelsen av avfallsstoffer økes og oppsamlede giftstoffer finner veien ut etter hyppige toalettbesøk. Resultatet er ofte mer overskudd og energi. Vakuumbehandlingen ”masserer” dypt og er en skikkelig grunnbehandling av kroppen.

Mvh Sissel M.

Design og publiseringsløsning: Grieg Medialog AS