Bevissthet

Vår glede og visjon er å hjelpe mennesker til å vekke sin sanne natur- og til å se sin egen storhet. Har du noen gang tenkt på hvem du egentlig er? Vet du at du er så mye mer enn din fysiske kropp?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi lever i et Bevisst univers!

 

Energimedisin bygger på sinnets fremtredende rolle i våre liv, og viser oss at våre tanker og følelser er skapende.
Det finnes en kraft i oss alle. Denne kraften skapte den verden vi lever i, naturen fjellene, trærne, blomstene, dyra, menneskene.
Alt som er skapt er forbundet til hverandre i usynlige nettverk av energier.

Vi er alle EN.
 Denne kraften er ren energi. Uten grenser.
Den er mektig, mektigere enn noe annet - og DU har denne i deg.
Er du klar over hva du kan utrette? Mange går gjennom livet uten noe kjennskap til denne kraften. De tror kanskje at verden er et vanskelig sted og man må arbeide hardt for å overleve. Man sliter seg gjennom tilværelsen og man vet ikke at alle disse problemene som man strever med kan forandres og helbredes- av dem selv. Ved å lære denne kraften å kjenne kan du begynne å vekke din indre healer, din indre glede og livskraft- og kjærligheten til deg selv. Hva om vi sier til deg at du selv har svaret på alle spørsmålene du noen gang har stilt? Hva om vi sier til deg at om du virkelig ville så kunne du skape en ny verden for deg selv? Våre tjenester kan være en døråpner for deg.
Vi arbeider med kraftfulle behandlings-metoder hentet fra hele verden.
Noen av dem er blitt brukt i tusenvis av år. Disse kan være verktøy og hjelpere for deg til å skape mer balanse i ditt sinn, din kropp og i ditt liv.

Våg å tenke at alt er mulig.

 

Design og publiseringsløsning: Grieg Medialog AS