Om å Elske seg selv

Etter 17 dager på retreat må jeg bare fortelle at dette var noe av det sterkeste jeg har opplevd på skolen i den tiden jeg har gått her. Dette har forandret hele livet mitt. Her skriver eg om hvordan det føltes da eg fikk kontakt med kilden. Min egen opplevelse.

Om å elske seg selv

Dette var første gang jeg har observert at jeg i lengre tid har vært i “væren” det noen kaller “Nået”. Så hva er væren? Jo det er det stedet du kanskje alltid har leitet etter og trodde du ikke hadde.

 

Jeg vil fortelle en liten historie om dette.
Vi hadde lekt og meditert hele dagen og jeg kjente plutselig en sterk smerte/følelse i brystet. Jeg visste ikke helt hva det var. Smerten bygget seg opp og jeg visste ikke om det var sorg eller kjærlighet. Når jeg så på mine med-elever forstod jeg at dette var kjærlighet, Jeg visste ikke hvordan jeg skulle takle det, men skjønte at her må jeg bare gi slipp… Det endte med noen gledestårer og jeg følte at jeg plutselig var kommet ut av en svart-hvit film. Følelsen var som å gå fra en svart/hvit film til en fargefilm..

Alt jeg så på følte jeg hadde forvandlet seg til noe skjønt og magisk.
Gråten låg på lur- og det var da jeg skjønte det. Det var dette/det vi alle har lengtet etter. Den perfekt væren. Det var som å åpne en gave for første gang. Og tenk dette får man oppleve hver dag når man åpner opp øynene hver morgen.

For første gang i mitt 41 års liv har jeg kjent følelsen hvordan det er å elske seg selv 100%.

 

Skrevet av Tom-Atle

 

Design og publiseringsløsning: Grieg Medialog AS